2013. június 9., vasárnap

Ballagás

Május 31-én elballagtak a végzős XII. osztályos diákjaink.
A ballagó ünnepségen beszédet mondott, jelenlétével megtisztelte eseményünket:
Kőmíves Noemi magyar szakos megyei tanfelügyelő, Hegedüs Ferenc városi tanácsos, főtisztelendő Varga Béla  főesperes, nagytisztelendő Beder Imre lelkipásztor, Biró Judit szülőbizottsági elnöke, Vetró András a Nagy Mózes Közművelődési Egyesület elnöke, Bejan András igazgató úr és dr. Mocsáry-Gondos Beáta aligazgatónő.
 
"Légy ma gyerek és játssz megint velem!" dal soraival köszöntötték a végzőseket a XI. osztályos diákok. Beszédet mondott Balogh Zsuzsa. "A nagy utazás" érzéséről énekelt Imreh Julika és Kádár Gellért. Körtánccal mutatták fel a teljesség igényét, az összetartozás szép pillanatát, mert "amikor a  banda ezt a kólót játssza, mosolyog a jóisten, közénk all egy táncra".
Nemes gesztus volt a valamikori Szent Imre Diákegylet zászlójának- Vetró András művész úr által készített új változatának-, a felavatása és átadása.
A végzős diákok "kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni majd az unokáknak, mikor körbeállnak"dallal búcsúztak. Beszédet mondott Ugron Nóra. 
Bokor Zoltán, Gábor Ágnes, Csulik Csilla, Kertész Eszter és Göthér Eszter a szeretet tézisét fogalmazta meg. Lestyán Attila osztálytársa, Ugron Nóra versét tolmácsolta.
Kedves Végzősök, kívánunk sikeres érettségi vizsgát és egy sikeres életet számotokra!