2011. október 2., vasárnap

Gólyabál, 2011

A szeptemberi iskolakezdéshez hozzátartozik az új arcok, a kisgólyák megjelenése. Minden év az újrakezdés szépségét is hozza.
A szervező osztályok (VIII. és X.) szerető gondoskodással fordultak a kezdőkhöz, hogy a gólyabál délutánja emlékezetes maradjon számukra.
Vallják: Bennetek látjuk, hogy kisdiákként mi is milyen kíváncsi, érdeklődő és mozgékony fiókák lehettünk. Örvendünk, hogy mi lehetünk segítőtársaitok és tanácsadóitok a most elkezdődő hosszú távokat átrepülő iskolaévek alatt.
Kívánjuk, hogy a tanulás mellett érzésekben gazdagodjatok! Társak között érezzétek az összetartozás biztonságos érzését! Tanulással kiemelkedjetek, és barátságokban megerősödjetek!

V. osztály
Zsűritag: Dr. Mocsáry-Gondos Beáta aligazgatónő, Bakk-Dávid Enikő tanárnő, Győrffy Katalin tanárnő és Csíki Timea XII. osztályos diák.
Az elmúlt évek szokásaihoz képest nem osztályok közötti versenyt szerveztünk, hanem a kisgólyák egy mozgalmas csapatépítő tevékenysédben mutatkoztak be. IX. osztály
Zsűritag: Bejan András igazgató úr, Dáni Zsuzsa tanárnő, Bakó Kinga tanárnő, Budai Kinga és Máthé Zoltán XII. osztályos diakok:
A próbák során a IX. A a leggyorsabb, IX. B a legkreatívabb, IX. C leglázadóbb, IX. D leglelkesebb és a IX. E a legszórakoztatóbb jelzőket kapták a zsűritől.
Az I. helyezettnek járó tortát a IX. C osztály nyerte el.
Mister: Kicsi Botond
Miss: Mátyás Henrietta